Щастие: Ненчо Балабанов стана баща за втори път и веднага…

Ненчо Балабанов е на седмото небе от щастие и едва ли ще може да прикрие вълнението и щастието си в следващите дни. Причината е, че е станал баща за втори път, а потвърждението дойде от самия него.

В емоционален пост в социалните мрежи актьорът и тв водещ развълнува много последователите си и разкри, че двамата с Катрин са станали родители на момиченце. 
Ненчо Балабанов призна: Заблуждавал съм хора по телефона и…
“Вчера следобед се роди нашето прекрасно съкровище! Добре дошла, сладка наша Алина. И честит имен ден днес. Желаем ти цялото щастие на Света. Много те обичаме. Благодарим от сърце на уникалния екип на Токуда, д-р Живкова, доц. Нашар, Проф. Младенов, Райна Хаджиева и всички сестри, акушерки и целия персонал. Невероятни сте! Благодарим”, гласи съобщението на Балабанов.

Ненчо Балабанов хвърли бомба за предстоящото раждане на жена му
Припомняме, че актьорът и тв водещ има 17-годишен син от първата си жена. Но вълнението, което демонстрира в момента, е огромно, досущ като на човек, който тепърва ще опитва вкуса на бащинството./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Колко секси е Ирина Шейк по чизми

След доста натоварените седмици на модата, в които участва в началото на есента, сега Ирина Шейк с право се отдава на развлечения. Като например посещение на баскетболен мач на някои от най-популярните отбори в САЩ. 37-годишният руски модел беше забелязан на мача на New York Knicks и L.A. Clippers в […]