Колко секси е Ирина Шейк по чизми

След доста натоварените седмици на модата, в които участва в началото на есента, сега Ирина Шейк с право се отдава на развлечения. Като например посещение на баскетболен мач на някои от най-популярните отбори в САЩ.
37-годишният руски модел беше забелязан на мача на New York Knicks и L.A. Clippers в Медисън Скуеър Гардън. Първо впечатление направи компанията й – тя беше заедно с италианския дизайнер Рикардо Тиши, с когото е доста близка.
След това обаче нямаше как да не забележим тоалета на рускинята. Тя носеше прилепнала черна тениска, суперкъси черни кожени панталонки, както и чизми в леопардов принт.
Никой не се е съмнявал колко секси може да изглежда Ирина Шейк, но този път голяма част от зрителите гледаха нея, а не баскетболния спектакъл, който се развиваше на терена.
“Рикардо беше първият дизайнер, който ме ангажира за ревю на голям бранд преди много години. Не можах да повярвам колко готин, забавен и земен човек е той. Моментално станахме приятели”, казва тя по повод Тиши пред People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Станислав от "Хелс Китчън" най-накрая похарчи наградата и обяви голяма новина

Победителят от последното издание на “Хелс Китчън” Станислав Иванов похарчи парите от наградата си и направо започва нов живот с любимата си жена. Мускулестият кулинар сбъдна голямата си мечта да има собствен дом в родния Перник, а в случая, както се оказва, не се е разминал и с редица перипетии. […]

Subscribe US Now