Голямата и неочаквана новина на Хилари Суонк

Хилари Суонк обяви, че разширява семейството си. И то не с един, а с цели двама нови члена.
48-годишната актриса, носителка на Оскар, разкри в сряда, 5 октомври, в Good Morning America, че тя и съпругът й Филип Шнайдер очакват близнаци.
“Това е нещо, което исках от много време – да бъда майка”, каза Суонк. “И то не само на едно, а на цели две деца. Не мога да повярвам.”
Звездата на сериала Alaska Daily продължава да се възхищава на вълнуващите новини за бебето си: “Толкова е хубаво да мога да говоря за това и да го споделям.”
Тя добавя, че нейният екип от сериала не е знаел, че е бременна доскоро. Но тъй като сега е във втория триместър, ѝ е ставало все по-трудно да го крие.
“Дрехите ми започнаха да не стават, така че се наложи онзи ден… да разрежа дънките си. И тогава облякох яке, което не беше в тон”, спомня си актрисата. “И колегите ми дойдоха и казаха: “Това не пасва на визията ти”, но аз отвърнат: “О, мисля, че върши работа.”
Суонк продължава, като разкрива, че близнаци има, както в нейното семейство, така и в това на Шнайдер, и че тя е “толкова развълнувана” за следващата фаза от живота си. 
Суонк и Шнайдер сключиха брак през август 2018 г., почти две години след като двамата бяха забелязани за първи път заедно през ноември 2016 г., припомнят от People. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Драма с наш актьор в Щатите! Показа се от болницата след... СНИМКИ

Антон Касабов стресна много последователите си в социалните мрежи с това, което показа в последните часове. Той се намира в болница в Щатите и е претърпял две операции. Родният актьор, който от години живее и трупа слава в Щатите, е имал сериозни проблеми с кръстните връзки на дясното си коляно, […]

Subscribe US Now