Драма с наш актьор в Щатите! Показа се от болницата след… СНИМКИ

Антон Касабов стресна много последователите си в социалните мрежи с това, което показа в последните часове. Той се намира в болница в Щатите и е претърпял две операции.

Родният актьор, който от години живее и трупа слава в Щатите, е имал сериозни проблеми с кръстните връзки на дясното си коляно, заради които се наложило да му бъдат направени интервенциите.
Антон Касабов играе Левски в епична продукция за милиони СНИМКИ

“Слава на Бог, всичко мина добре! Преди 4 години скъсах кръстни връзки на дясното коляно, но продължих да тренирам, разбира се.. не само, че съм изтъркал всичко, но и беше кокал на кокал, а и крака почна да се изкривява, като на каубой. Сега смениха връзките като взеха лигамент от мен, над коляното. Също трябваше да отрежат костта на подбедрицата и да сложат титании пластина, за да изправят крака. Две операции в една. От 11 години пищят скенерите на летищата като мина, заради сменената лява става, така че вече съм свикнал. Сега 6 месеца възстановяване, но нямам търпение да се върна в залата. Благодаря за подкрепата! Смело наред!”, написа Касабов в социалните мрежи и показа какво е точно състоянието му.
Малко след това успокои последователите си и с втори кадър от болничната стая – вече след преминаването ефекта на упойката. На него се вижда и усмивката му./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Халваджиян се сдуши с Иван и Андрей, ето какво правят заедно СНИМКИ

Маги Халваджиян заминава за Мюнхен, където тази неделя ще се състои най-големият форум за българи в чужбина. Той е организиран от кариерната платформа на конкурентите му Иван и Андрей и вече предизвика лавина от коментари в социалните мрежи. Маги обаче често се изявява като лектор и ментор и в партньорството […]