Когато Чанинг Тейтъм е само по бельо пред Салма Хайек

Между Салма Хайек и Чанинг Тейтъм определено има химия. Убедихме се от третия и последен филм за “Професия стриптизьор”.
От различни интервюта на двамата разбрахме, че са си прекарали доста добре по време на снимките на филма и въобще не им е било скучно. А покрай рождения ден на Тейтъм, който бе миналата седмица, стана ясно, че са запазили добрите си приятелски отношения.
Е, не че знаем дали са празнували заедно, но в профила си в Instagram Салма Хайек публикува една доста интересна и гореща снимка. На нея Чанинг Тейтъм е останал само по бельо и ясно се вижда колко добре физически е подготвен за филма.
Хайек пък е срещу него и е доста по-облечена. От описанието на поста разбираме, че това е нейният начин да честити рождения ден на актьора. Тя също така не пропуска да покаже чувство за хумора, като пише, че тези, които не тренират всеки ден, си остават с дрехите.
В коментарите Кумейл Нанджиани също показа чувство за хумор, като написа, че Тейтъм толкова силно е задържал дъха си, за да се стегне, че ще припадне.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Обрат! Миро прости на най-големия си враг, върна си "Гълъбо" СНИМКА

Поп звездата Миро прости на една от най-големите си врагини, която преди няколко години му нанесе жесток удар. Става въпрос за композитора Вида Пиронкова, която му забрани да пее тоталния хит “Гълъбо”. Тя бе смъртно обидена на певеца дълги години. Причината – пренебрегнал я при сключване на договор с мобилен […]

Subscribe US Now