Спипан: Ники Михайлов си го бара в такси, а после… СНИМКА 18+

Най-обсъжданата светска двойка Николета Лозанова и Ники Михайлов посрещнаха новата 2023 година в Бали. Преди празничната вечер плеймейтката показа любимия си какви ги върши в такси, докато пътуват по улиците. 

Не знаем какво е целяла Николета с тези шокиращи кадри, но един от фотосите е доста вулгарен. На него Ники Михайлов се е хванал за чатала си. 
Красивата плеймейтка Николета Лозанова показа поредица от снимки на заспалия в таксито футболист, но на един от кадрите му е акцентирала върху ръцете на татуирания мачо, които са позиционирани точно върху мъжкото му достойнство. 

Явно и на Николета позата на Ники й се струва доста сексуално и е решила да го запечати. На кадъра липсва лицето на Михайлов, акцентът е точно тама – между краката и ръцете му. 
Двамата пристигнаха в Бали след обиколка на Сейшелите, където с тях беше и дъщерята на Лозанова – Никол, плод на любовта й с Валери Божинов. В първите дни на 2023 г. той отпраши по работа в Дубай, а Лозанова се прибра на родна земя./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Мисис България Валери Стефанова посрещна ЧНГ в Индия, пожела си бебе

Бизнесдамата Валери Стефанова, носителка на престижния приз “Мисис България”, посрещна Новата 2023-та година в Индия. Началото на следващите дванадесет месеца тя постави заедно с любимия мъж и звездната наследница Кимбърли. През приказните две седмици семейството е посетило Мумбай и известните Висящи градини, както Гоа и Делхи. “Отворихме шампанското в Гоа, […]

Subscribe US Now