Теодора и Пламен от “Фермата” се събраха, а Ваня призна, че Жоро я е целунал без да… СНИМКИ

Участниците от последния сезон на “Фермата” не само, че са запазили приятелските си отношения, въпреки на моменти ожесточените битки на арената, но и се забавляват от сърце.

Наскоро групата си спретна весело събиране в Шумския манастир по повод Лазаровден, а “виновник” за сбирката е бат’ Цоньо, който заедно с Жоро организира дори и автобус за жителите на неговото село Крушево.
Ваня от “Фермата” готви голяма изненада СНИМКА
Така една от най-коментираните двойки от формата – Теодора и Пламен, отново се събраха. Е, да, на снимките от събитието двамата не позират един до друг, но все пак са там и кой знае какви са отношенията им към днешна дата.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от FermataVanya Pavlova Official (@pavlov.vanya)

“До скоро не исках да се връщам на това място заради лошите неща, които преживях, но сега установих, че всичко е зад гърба ми. Изкарахме си много хубаво, бат‘ Цоньо сготви огромно количество паеля, играхме и хоро. Припомнихме си хубавите моменти от “Фермата”, споделя Ваня Павлова, която сподели с радост и много кадри от този хубав ден. Издаде и нещо много любопитно:
Ваня от “Фермата”: Преживях абсолютен катарзис, чувствах се като инструмент на Бог!
“Жоро пак ме целува без да пита. Бат‘ Цоньо готви за 60 човека. Лорчето крещи “Фермата 7″. Аз си гушкам любимото дърво пред манастира. Рали нямаше възможност да прави керамика, но ме направи много щастлива с присъствието си. Много я обичам”, така накратко описа деня Ваня в Инстаграм профила си.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от FermataVanya Pavlova Official (@pavlov.vanya)

 “Изплуваха спомени от Арената, дебатите в магерницата, ратайството в обора, събиранията около огъня… Те ме връхлитат един след друг, безспирно… и всички те ми носят вълнение… и всички те ме усмихват сега, защото времето лекува! И това, което преди половин година в същата тази ферма ме тревожеше, мъчеше, разстройваше… то днес вече няма власт над мен; то е в миналото – зад гърба ми… Вече съм свободна, вече съм чиста… вече мога да усетя красотата на това място”, признава още блондинката.
 “Когато сърцето е пълно с благодарност и вяра, няма място за нищо друго! Пазете доброто в сърцето си. Само то си струва!”/show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от FermataVanya Pavlova Official (@pavlov.vanya)

Източник: blitz.bg
Next Post

Алекс Раева се изгаври жестоко със силиконките с тази СНИМКА

Алекс Раева не за първи път иронизира девойките, които толкова старателно превръщат разкрасителните процедури в самоцел, че в един момент не са разбрали кога крайния резултат е заприличал на гротеска. Нещо повече – актрисата и певица наскоро показа нагледно какво точно има предвид. Скорошни снимки в профила на чаровната брюнетка […]

Subscribe US Now