Майли Сайръс е неузнаваема

Майли Сайръс показва йога уменията си и те наистина са впечатляващи. 30-годишната Сайръс сподели черно-бял видеоклип, на който прави йога на падъл борд. Видеоклипът е придружен от песента ѝ “Island”, която пусна по-рано тази година, а певицата изглежда в топ форма, докато прави различни впечатляващи пози във водата.
“Толкова близо до рая, но толкова далеч от всички”, написа Сайръс отдолу, цитирайки текста на песента. Облечена в черен бански с подходящи къси панталони и черна шапка, Сайръс прави извивки, като вдига едната си ръка във въздуха. ” Благодарна съм за този остров и изобилната магия, която сподели с нас”, добавя звездата, преди да заема нова поза във водата и след това да направи лицева опора за трицепс.
Продължавайки със силовите упражнения, Сайръс заема поза кобра, последвана от куче, гледащо нагоре и завъртаща се позиция. Не може да се отрече, че Майли се справя чудесно, особено предвид факта, че на някои хора им е трудно дори да стоят изправени на падъл борда, още по-малко да правят каквито и да упражнения.
Наскоро стана ясно, че изпълнителката си е издействала ограничителна заповед срещу преследвач, който се е появил в дома ѝ. 52-годишният Александър Кардалиян е изпращал писма на Сайръс още от 2018 г., в които или е искал пари от нея, или е правил сексуални коментари по неин адрес.
Нещата са станалi по-сериозни, когато през лятото на миналата година Кардалиян се е появил на два пъти в дома на Майли Сайръс в Лос Анджелис. Пред съда тя твърди, че през декември същата година той е бил арестуван и прекарал няколко месеца в затвора.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джулия Робъртс, Гуинет Полтроу и кои са били жените в живота на Матю Пари

Матю Пери стана популярен по цял свят с ролята си в “Приятели”, но освен славата и парите сякаш не успя да открие истинската любов. Онази, която е за цял живот. През годините актьорът е излизал с различни жени, но така и не се е женил, като няма и деца. Като […]

Subscribe US Now