Джулия Робъртс, Гуинет Полтроу и кои са били жените в живота на Матю Пари

Матю Пери стана популярен по цял свят с ролята си в “Приятели”, но освен славата и парите сякаш не успя да открие истинската любов. Онази, която е за цял живот.
През годините актьорът е излизал с различни жени, но така и не се е женил, като няма и деца. Като част от причините за това са проблемите му с алкохола и наркотиците. От People обаче са се разровили в архивите, за да ни припомнят всички жени, с които Матю Пери е излизал. Е, поне официално.
Валери Бертинели
В мемоарите си “Приятели, любовници и голямото ужасно нещо” (изд. Рива, 24 лв) Пери разкрива, че е имал краткосрочна връзка с актрисата, докато тя е била омъжена. Двамата обаче така и не излизат официално като двойка.
Тришия Фишър
Когато е на 18 г. Матю Пери излиза с Фишър, която е полусестра на Кари Фишър. Връзката тогава не продължава особено дълго – само няколко месеца.
Години по-късно, когато “Приятели” е вече хит, двамата отново стават интимни, но нещата не се получават и актьорът слага край на отношенията им.
Гуинет Полтроу
Тук за връзка не може да се говори, а по-скоро за мимолетна авантюра, която се случва през лятото преди “Приятели” да тръгне по телевизията.
Пред GQ Матю Пери казва, че е описал отношенията им в книгата си и се надява, че Полтроу няма да го намрази заради това.
Джулия Робъртс
Двамата излизат като двойка преди актрисата да вземе участие в епизод на “Приятели” като гостуваща звезда. Но връзката се разваля по вина на Пери.
В книгата си той пише, че са излизали само няколко месеца и през цялото време си е мислел, че тя ще бъде тази, която ще го зареже.
Габриел Алан
Актьорът има отношения и с продуцентката на сериала “Вице”. Именно докато е с нея Пери разбира, че има сериозен проблем с алкохола.
Тогава той е на 21 години и една вечер, когато отиват в къщата на Алан, той иска да пийне нещо, но се оказва, че тя не държи никакъв алкохол в дома си. Тогава той започва да чувства непреодолимо чувство да пие.
Джейми Тарсис
Тарсис и Пери се запознават още преди “Приятели” да стане хит. Като по-късно излизат в продължението на няколко години след като съпругът на Джейми умира.
Именно тя го е подкрепяла в борбата със зависимостите, но проблемите му са били причината, поради която е решил да прекрати връзката.
Рейчъл Дън
Двамата излизат цели две години преди през 2005 г. да се разделят – точно около края на сериала. Причината не е ясна, но източници твърдят, че не е имало драма и Матю Пери е искал да се фокусира върху това да остане трезвен.
Наташа Вагнер
В мемоарите си актьорът описва Вагнер като красива, умна и много секси. Но отново периодът, в който е с нея се оказва лош за Пери и двамата се разделят.
Камерън Диас
Точно след раздялата си с Джъстин Тимбърлейк Диас бива пратена на уредена среща с Матю Пери, която не приминава никак добре. Просто защото случайно и без да иска актрисата удря Пери в лицето.
Лизи Каплан
Най-дългата връзка на актьора е именно с Каплан. Двамата излизат шест години и са били на косъм от това да се сгодят. Пери казва, че отношенията им са започнали като на приятели с привилегии, но са прераснали в нещо повече.
Моли Хъруиц
Това е и последната официална приятелка на Матю Пери. Двамата започват връзката си през 2018 г., като две години по-късно се сгодяват. Но през 2021 г. нещата между тях приключват.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Дона Дерико се обърна към "жените хейтъри" с разголени снимки и нецензурни думи

Дона Дерико безпорно е красива и секси и дори 55-годишната ѝ възраст не променя този факт. А освен това, актрисата от “Спасители на плажа” е и доста хаплива – поне по отношение на онези, които биват възмутени от провокативните снимки, които често публикува в социалните мрежи. И дори празник като […]

Subscribe US Now