Преслава стана вещица за Хелоуин, но за изненада предизвика… СНИМКА

Днешният празничен Хелоуин провокира по традиция и редица родни звезди да се маскират по всевъзможни страховити начини. Фолкдивата Преслава, например, стана вещица.

Изпълнителката качи стори в Инстаграм профила си с новата си визия, която обаче вероятно не е пожънала чак толкова много реакции предвид това, че този път тя явно е разчитала на добра компютърна програма, за да се “премени”.
Преслава направи нещо неочаквано по време на участие и накара Павел да изтръпне СНИМКА

“Преслава е хубава дори и като вещица, но щеше да е по-добре, ако наистина се беше дегизирала реално, а не само виртуално”, гласи един от многото коментари в социалните мрежи за чалга дивата.
Преслава попадна в куриозна ситуация и се стресна от данъчни ВИДЕО
Преслава явно си пада по по-хард визиите. Преди години тя се появи на този ден в садо мазо стил – с белезници вместо очила и кожено облекло. Разбира се, разликите между тогава и сега, са повече от очевидни, и съвсем нямаме предвид само костюма за Хелоуин, а и множеството корекции по лицето./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм го направиха

Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм не само са една от най-сладките двойки в Холивуд, но и една от най-потайните. Дълго време не бе сигурно дали двамата са заедно, но папарашки снимки ги издадоха. Въпреки това не коментират често отношенията си, а когато го правят са наистина много обрани в това, […]

Subscribe US Now