Елен Колева се съблече и показа пищна гръд СНИМКА 18+

Актрисата Елен Колева се показа в съвсем нова светлина, с която шокира всички. Приятно изненадани останаха нейните последователи от мъжки пол, които за първи път я виждат толкова разкрепостена и провокативна. 

Звездата от “Шивачки” пусна своя провокативна снимка, а цялото внимание е приковано върху огромната й гръдна обиколка, която е на показ. На горещия кадър Колева прилича на участничка за конкурса “Мис Плеймейт”. 
“Обичам” – означава “открит съм.” “Обичам те” – означава “открит съм за теб”, пише тя под еротичния кадър, който сподели в Инстаграм. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Elena Kalevska/ Merkaba/ (@elena_kalevska)

Тези думи на мократа Елен Колева накараха нейните последователи да я заподозрат в нова любовна връзка и тези две изречения да са обяснение в любов на ново гадже. 
В последните години тя пази личния си живот встрани от медиите. Напати се изключително много след връзките си с Александър Найденов и Кали Терзийски, затова е решила да не говори публично за мъжете в живота си. Запознати твърдят, че новото й гадже не е българин, но тя все още не е готова да свие семейно гнездо с него./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg