Защо Кристина Апългейт не се е къпала три седмици

Кристина Апългейт е много открита за здравословните си проблеми през последните няколко години, като през 2021 г. обяви, че страда от множествена склероза.
Оттогава актрисата говори в своите интервюта за премеждията, които изпитва. Направи го и в подкаста си MeSsy, който води с Джейми-Лин Сиглър.
Кристина Апългейт казва, че в момента се чувства ужасно, защото изпитва силни болки в краката и дори не може да отиде до банята спокойно заради притеснения от падане.
“Не съм спал 24 часа, защото окото ми прави нещо странно, всеки път когато го затворя, за да заспя, дясното ми око започва да се движи”, казва Апългейт за текущото си състояние.
Актрисата се оплаква и от силните болки в краката, които не ѝ позволяват да стои изправена, като казва, че досега никога не я е боляло така. Заради това Кристина Апългейт казва, че не се е къпала от три седмици – защото не може да стои права под душа.

От Metro.co.uk припомнят, че към момента няма лек за множествената склероза, но се прилагат терапии, които помагат за овладяването на симптомите.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Хари и Меган отказаха на Уилям и Кейт - невъзможно ли е помирението

Преди години всички погледи бяха върху Великолепната четворка на кралския двор. Принцовете Уилям и Хари и техните съпруги Кейт Мидълтън и Меган Маркъл се появяваха често заедно на събития и доказваха, че когато са обединени, са по-силни. И после дойде разривът, Мегзит и вече нищо не е както преди. И […]

Subscribe US Now