Кой иска да навреди на крал Чарлз

Празниците за британското кралско семейство вече започнаха. Почти всички от членовете му споделиха с последователите си коледните си картички с пожелания, концертът с празнични песни на Кейт Мидълтън отмина, както и първият тържествен обяд на новия крал с близките му.
Крал Чарлз посрещна почти всички свои близки роднини на предколеден обяд в замъка Уиндзор на 20 декември. Традицията, наложена от кралица Елизабет, е с цел монархът да се срещне по празниците с повечето по-далечни членове от семейството си, които няма да присъстват на коледните тържества в Сандрингам.
Първи в Уиндзор пристигнаха Чарлз със съпругата си Камила, последвани от най-малкия му брат принц Едуард, съпругата му Софи и дъщеря им лейди Луиз. Сред другите близки роднини на обяда бяха принцеса Ан със съпруга си Тимъти Лорънс, както и дъщеря й Зара със съпруга си Майк Тиндал.
Ясно е, че принц Хари и Меган Маркъл не присъстваха на събитието, но впечатление направи отсъствието на принц Уилям, Кейт Мидълтън и трите им деца. Тъй като семейство Уелс живее много близо до замъка Уиндзор, от Royal Central смятат, че те просто са решили да запазят общите семейни обеди направо за Коледа в замъка Сандрингам.
Междувременно в Лондон полицията съобщи за странен случай пред портите на Бъкингамския дворец. Малко след 10 вечерта на 20 декември 30-годишен мъж е бил арестуван за подпалването на огън пред входа на двореца. Огънят не е причинил вреди и е бил угасен бързо, поясняват от Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Още една супергеройска глава падна

Месеците октомври и ноември бяха доста радостни за Дуейн Джонсън, защото най-после една от големите му мечти се сбъдна – по кината се завъртя първия самостоятелен филм за Черния Адам. Но тази радост не продължи много дълго. Първо дойде разочарованието от резултатите в бокс офиса, а след това и несигурността […]