Янита Янчева е секси и под вода

Нормално е лятото да не ни свърта много на едно място. Точно това е най-подходящият според нас сезон за пътувания и нови приключения.
Известните личности и инфлуенсърите пък се възползват максимално. Янита Янчева също не прави изключение. Последно обърнахме внимание на профила ѝ в началото на годината, когато бе на екзотична почивка в Коста Рика.
Сега Янита отново не скучае и е на друга екзотична дестинация – Тулум, Мексико. Това разбираме от профила ѝ в Instagram, където публикува няколко по-различни поста.
Точно така, Янита Янчева е секси и под вода, но в това не сме се и съмнявали. От описанието на един от постовете пък разбираме, че е успяла да достигне свой личен рекорд по гмуркане – 10 метра дълбочина.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Лятната ваканция на едно кралско семейство

По традиция испанското кралско семейство прекарва лятната си ваканция на Майорка. И макар да става дума за ваканция, тя рядко е без няколко допълнителни “работни” ангажимента за крал Фелипе и трите му дами. Кралят, Летисия и двете им дъщери Леонор, и София, започнаха престоя си на острова от Картуха де […]