Златка и Карен не приличат на себе си, качили по 10 кила заради бебето СКРИЙНШОТ

Златка Райкова чака втората си рожба от приятеля си Карен Хачатрян и както изглежда – вече и двамата нямат търпение да дойде заветния момент и появата му на бял свят. Междувременно обаче, се оказа, че не само плеймейтката трупа килограми покрай бременността си.

От самата нея наскоро става ясно, че и тя, и таткото вече са качили по 11 килограма отгоре върху снагата си, като бъдещата майка може да се “похвали” и с така омразния на всички жени целулит. Става ясно, разбира се, че веднага след раждането тя спешно минава на строг режим и започва ударни тренировки. Към тях явно ще се присъедини и Карен.
Георги Валентинов е сломен, ето какво му причини Златка

От онлайн разговора, който Златка проведе с феновете си в профила си става ясно още, че тя прави всичко възможно, за да предотврати негативните последствия от бременността по кожата на тялото си, но безуспешно. Затова пък вече е готова с решението на проблема.
Златка Райкова захапа остро Благо и майка му
Вече са ясни и първите покупки на двойката за бебето – количка, легло и люлка, които не се съмняваме, че са скъпи, маркови и много модерни.

Наскоро Райкова сподели в мрежата, че нощем спи трудно заради корема си, но веднага получи комплименти от последователите си: “Прекрасна си Злати!!! Пожелавам ти леко раждане и бързо възстановяване”.
Ето каква голяма тайна пази Златка за Карен ВИДЕО
Припомняме, че за 37-годишната Златка Райкова това ще е второ раждане след Благой Георгиев-младши./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Летисия разкрие неща от личния си живот

Испанските крал и кралица печелят възхищението, и любовта на много хора, благодарение на факта, че изглеждат като перфектното семейство. Фелипе и Летисия заедно с по-малката им дъщеря инфанта София обаче не живеят в кралския дворец в Мадрид. Вместо това семейството е избрало да обитава по-малкия дворец Сарсуела малко извън испанската […]

Subscribe US Now