Не е за вярване какво се случва с Тита след драмата с Недко, тя показа… СНИМКА

Ако си мислите, че след раздялата си с ММА боеца Тита седи и плаче в някой ъгъл в дома си, жестоко ще се излъжете. Не само, че не страда от развоя на събитията, но дори е и много щастлива.

Наскоро изпълнителката показа, че веднага се е уредила с нов щедър обожател, който я е затрупал с червени рози. Романтичната изненада Тита сподели с последователите си в социалните мрежи, като показа нагледно колко добре се чувства сред огромния букет цветя, шампанско и бонбони.
Ето с коя мацка Недко смени Тита СНИМКИ

“Не си трофей, а мечта. Разликата е, че едното просто го печелиш. За другото се грижиш.”, гласи посланието на картичката към розите.
Тита би шута на Недко и веднага си показа… СНИМКА
Освен с романтичната изненадат, Тита се похвали и с ново амплоа. “Скоро ще ме видите в уникален филм”, повдигна завесата на новото си начинание./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Поредна изненадваща рокада в bTV!

Промените в bTV нямат край. Поредната прави доскорошният водещ в “Bulgaria On Air” Петър Антонов, който вече е сред лицата на bTV. Каква е причината за изненадващия трансфер все още не е ясно, а за него съобщава самият журналист в профила си в социалните мрежи. В bTV се готви грандиозна […]