Скарлет Йохансон с рядък и откровен коментар за брака си с Райън Рейнолдс

Нерядко в интервюта и участия на живо Скарлет Йохансон е говорила открито за кариерата си и филмовите роли. Към днешна дата звездата, която прави актьорския си дебют през 1994 г., когато е едва на девет години, не се страхува да сподели, че е била избирана за определени роли само заради външния си вид и дори че е била хиперсексуализирана.
В интервютата обаче Скарлет рядко е откровена за личния си живот. Дотолкова, че дори много хора около нея не са запознати с факта, че тя е била омъжена цели три пъти.
През изминалата седмица актрисата се появи в подкаста на Гуинет Полтроу – Goop, където реши са разкрие какво е научила от предишните си връзки. Включително и от първия си брак с Райън Рейнолдс.
“Била си омъжена два пъти?”, пита я уточняващо Полтроу, на което Йохансон отвърща: “Всъщност, три пъти.” “О, така е, забравих за връзката ти с Райън Рейнолдс”, възкликва водещата.
Тогава Скарлет изказва редица комплименти за бившия си съпруг, определяйки го като “наистина добър човек”. И уточнява, че една от причините да прекъснат отношенията си е заради трудността да бъдеш с някого, който прави същото като теб.
“Сложно е да има истинско разбиране и напасване, когато кариерите на двама души вървят с еднаква скорост”, каза актрисата. “Трудност и проблем е и ако единият във връзката е по-успешен от другия. Това също се оказва огромно предизвикателство. Дори се появява конкуренция.”
В крайна сметка те прекарват твърде много време разделени. “Нещо, което наистина работеше срещу нас”, допълва още Скарлет. И въпреки всичко, не съжалява, че се е омъжила за Рейнолдс –  връзката между тях е била много романтично, “едно от най-хубавите неща”, които са й се случвали.
Скарлет Йохансон се омъжва за Рейнолдс през 2008 г. Бракът им трае три години. Следва женитба с френския журналист Ромен Дориак, с когото също се разделя през 2017 г., въпреки че имат дъщеря. Понастоящем звездата е обвързана официално, от октомври 2020 г., с Колин Джост, от когото има син, припомнят от Instyle.
Райън Рейнолдс пък е във връзка с Блейк Лайвли, от която има четири дъщери.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Райън Рейнолдс успява и във футбола

Актьорската кариера на Райън Рейнолдс се развива изключително добре, като може би дори още по-добре се развиват всичките му бизнес начинания. Той вече успя да продаде за сериозна сума пари и Aviation Gin и Mint Mobile, в които инвестира преди няколко години. А поредната му инвестиция – футболният Рексъм, също върви […]

Subscribe US Now