Сгодена ли е наистина Наоми Уотс

Повече от седем години изминаха откакто Наоми Уотс се раздели официално със съпруга си Лив Шрайбър. Двамата бяха заедно малко повече от десетилетие и за това време посрещнаха двете си деца – Александър (15 г.) и Самуел Кай (14 г.).
Много скоро след раздялата се заговори за връзка между Наоми и Били Крудъп. Актьорите се срещнаха на снимачната площадка на сериала на Netflix от 2017 г. Gypsy.
Но двамата така и не дадоха гласност на отношенията си и останаха доста дискретни. Дебюта си като двойка направиха чак пет години по-късно, когато през февруари, 2022 г. минаха заедно по червения килим на наградите на Гилдията на актьорите.
Малко по-късно същата година Наоми и Били присъстваха и на 74-ите награди Еми. Тогава актрисата сподели в Instagram общ кадър от събитието към която написа емоционалното: “Каква вечер. Каква рокля. Какъв мъж.”
По всичко личи, че връзката между двамата е наистина сериозна и се задълбочава. Преди дни 54-годишната актриса дори бе забелязана с диамантен пръстен на безименния си пръст, докато се разхождаше из улиците на Ню Йорк. Но дали това е годежен пръстен и дали Наоми ще засане за втори път пред олтара не е съвсем ясно и предстои тепърва да разберем.
Все пак, веднъж в интервю за People Крудъп направи намек за връзката си. След като бе запитан какви два предмета и кои двама души от Земята би взел със себе си на Луната, той отговори: “Китарата ми, вероятно, и може би шест пакета бира. И, разбира се, синът ми и приятелката ми.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Нищо не може да спре Меган Маркъл

Принц Хари може и да е под напрежение заради наближаващата коронация на баща си крал Чарлз, на която ще присъства на 6 май в Лондон. Но това едва ли важи за съпругата му. Освен че демонстрира страхотна форма, тя има с още какво да се похвали. Меган Маркъл е подписала […]

Subscribe US Now