Горещ стриптийз във “Фермата”: Кенан развя гол “микрофон” и… СНИМКИ

Бай Ганьо от “Фермата” – земеделецът Кенан, предизвика шок като се изстреля в стопанството както го е майка родила. Прочутият с дебелашките си шеги участник притича гол пред очите на съотборниците си от “Канатица” без грам срам.

“Само по микрофон ли тръгна, бе?! Оле майко, къде попаднах…”, разсмя се истерично дизайнерът Сергей, след като зърна интимните части на земеделеца от Дулово.
Извънредно: Изгониха Брус Лий от “Фермата” и последва…

“Вече не казваме “само по татус” или “само по парфюм”, а “по микрофон” ли?”, педантично уточни учителката Теодора, която беше свела поглед, докато Кенан припкаше без дрехи.
Фитнес маниачката Ния изненадващо аут от “Фермата” след масов…
Повечето жени в конкурентния отбор „Елбетица“ пропуснаха ексхибиционистичното шоу. “Късметлийки сте, че не видяхте кабриото на Кенан! Преди малко мина чисто гол, само с колан!”, осведоми ги актрисата Присияна, която стана свидетел на стриптийза.

В понеделник обаче земеделецът ще трябва да забрави за майтапите, защото тогава той и дизайнерът Сергей ще се сблъскат на Арената с двама от най-силните играчи от зеления отбор – актьора Петър и сервитьора Андрей. В края на отборния дуел един от четиримата ще си тръгне завинаги от риалитито./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Преслава разтърси с признание: Като просяк умираш всяка секунда, но...

Преслава накара феновете си да изтръпнат, а причината не е само новата й песен, която се очаква с нетърпение от тях, но и разтърсващото признание, което певицата направи във фейсбук профила си часове преди това. “Помните филма за Хачико, нали?⁣ ⁣И онази любов, след която не продължаваш, а оставаш там, където […]

Subscribe US Now