Синът на Дейвид Бекъм вече е женен

Дългоочакваната сватба вече е факт: през изминалата събота, 9 април, синът на Дейвид и Виктория Бекъм се ожени за любимата си Никола Пелц. Събитието се състоя в имението на семейство Пелц в Палм Бийч, Флорида.
Сватбата на 23-годишния Бруклин и 27-годишната Никола струва около 4 милиона долара.
За момента все още няма официални кадри от нея, но от Daily Mail споделят доста подробности и папарашки кадри. Така научаваме, че сред звездните гости са Серина и Винъс Уилямс, Ева Лонгория, Гордън Рамзи с дъщеря си Холи.
Събитието се състои в специално издигнати шатри в имота на Нелсън Пелц – бащата на Никола и успешен финансист, чието състояние се оценява на 1.6 милиарда долара. За сравнение това на семейство Бекъм е около 494 милиона.
Най-вероятно това е причината Бруклин и Никола да подпишат предбрачно споразумение. Ако не обръщаме внимание на финансовата част на нещата обаче, очевидно сватбата е била много романтична и традиционна.
Започва в 6 вечерта в събота, когато младоженецът застава край олтара и чака булката си около 15 минути. В традициите на еврейските церемонии – семейство Пелц са от еврейски произход, младоженецът счупва с пета стъклена чаша, увита в кърпа, веднага след като равинът ги бракосъчетава.
Кумове от страна на Бруклин са братята му Ромео и Круз, а най-малката им сестра Харпър Бекъм е една от шаферките на Никола. От Daily Mail припомнят, че и в семейство Бекъм има еврейска жилка – дядото на Дейвид Бекъм по майчина линия е евреин.
Очакваме още подробности за сватбата на Бруклин и Никола, както и първите официални снимки, още в първите дни на новата седмица.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Зори от "Ергенът" се оказа милионерска щерка, родителите й са... СНИМКИ

Зори от “Ергенът” се оказа милионерска наследница. Оказа се, че родителите й въртят доста фирми и медицински център и лаборатория. Дружествата на Господинови имат сериозен капитал и годишен оборот за стотици хиляди левове, показа наша проверка. Само майката на Зори Джи, както я наричат в социалните мрежи, върти цели 6 […]

Subscribe US Now