Зори от “Ергенът” се оказа милионерска щерка, родителите й са… СНИМКИ

Зори от “Ергенът” се оказа милионерска наследница. Оказа се, че родителите й въртят доста фирми и медицински център и лаборатория.

Дружествата на Господинови имат сериозен капитал и годишен оборот за стотици хиляди левове, показа наша проверка. Само майката на Зори Джи, както я наричат в социалните мрежи, върти цели 6 фирми. 

Ето каква е тарифата на Зори от “Ергенът”, мрежата прегря… СНИМКА

Всъщност родителите на Зорница спонсорират безбройните й обучения, семинари и курсове, които е завършила и продължава да търси какви нови умения да придобие. Това, за което може да се завиди на риалити героинята, са пътуванията й. Зори е обиколила половината свят, но сама, никога с мъж или с приятелки, защото не можела да си намери ерген, който да отговаря на високите й критерии.
Доминикана, Египет, Малдиви, Занзибар, Тайланд, Катар, Бали, Индия, Шири Ланка, Израел, Баку, Сингапур и Узбекистан, са само част от страните, които е посетила Господинова. Тя няма шефове и блестяща кариера, защото, всъщност, работи за родителите си, но не е ясно точно какво. Освен това е осигурена и готова за семейство, което е и единственото нещо, което й липсва.
Жоро Френски съсипа Зори от “Ергенът”! Обяви я за неадекватна и… ВИДЕО

“Бях влюбена във Виктор. Той изключи човек, който държи на него, цени го и вижда положителни качества в него. Виктор не ме оцени и много загуби”, коментира 32-годишната брюнетка.

Зрителите на шоуто още в началото предположиха, че Зори Джи има пари, съдейки по многото й обучения и курсове, но не й кариера. Риалити звездата живее в своя реалност и не е в час със заобикалящия я свят. Търновката не крие, че е живяла на различни дестинации – от екзотични, по-екзотични и е доста разочарована от шоуто, и от това, че Виктор Стоянов не я избра да продължи. Милионерската щерка не скри, че иска на по-късен етап да се установя зад граница.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Zori G (@zoriginter)

“Винаги съм симпатизирала на това да живея в чужбина”“, заяви тя в скорошно интервю и уточни, че “Ергенът” не я е оценил. Костадинова не успя да даде на Виктор бележка, в която разкри, че е написала: “Любовта ми все по-силна става, но ревност жестока се задава. Ако искаш ти да бъдеш с мен, покани ме на романтична среща вдругиден”.
Пълен потрес! Чуйте и вижте какво прави Зорница от “Ергенът”! ВИДЕО

По ирония на съдбата всестранно развитата госпожица си тръгна от шоуто, точно когато обясняваше, че усеща, че чувствата й с Виктор са взаимни. Близки до бизнес дамата, която е и певица, ала Джорджано, разкриха, че Зори е изплашила всички ергени в родното й Велико Търново, и околията, защото още след втората среща им говорела за брак, деца и дори предбрачен договор./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now