16-годишната принцеса, която предизвика фурор

2024-а се оказа повратна за семейството на принц Фредерик и принцеса Мери. Датският престолонаследник и съпругата му внезапно се оказаха крал и кралица след абдикацията на майка му кралица Маргрете.
Смяната се отрази и на децата им. Най-големият им син принц Кристиян, който е на 18, вече е престолонаследник. А вниманието към останалите три деца на Фредерик и Мери се усилва, дори прекалено…
Това показва информацията, че училището на 16-годишната принцеса Изабела внезапно се радва на усилен интерес и заявки за опознавателна обиколка. Гимназията Йорегард се намира в Копенхаген, а Изабела започва да учи там от август 2023 г.
Още преди това Йорегард е сред популярните училища в датската столица, но след постъпването на голямата дъщеря на крал Фредерик там положението е почти извън контрол. През януари заявките за опознавателен ден в гимназията са толкова много, че училището се е принудило да обяви и допълнителни дни през февруари.
По време на подобни дни, посетителите имат право да присъстват на някои от часовете, да обядват в училищния стол с останалите ученици, както и да обиколят кампуса с гид.
Бащата на принцеса Изабела – настоящият крал Фредерик, както и по-малкият му брат принц Йоаким също са завършили гимназията Йорегард, уточнява Daily Mail.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мъжът, който никой не очакваше до Дуа Липа

Както можем да предположи, на наградите Грами преди няколко дни Дуа Липа не беше сама, а в компанията на кавалер. Но това далеч не беше Калъм Търнър, с когото в момента излиза певицата, а не по-малко привлекателния ѝ баща – Дукаджин Липа. Британската поп сензация с албански корени беше номинирана за […]

Subscribe US Now