Блестящият сутиен на Сидни Суини, превърнал се в дръзко модно изявление

Сидни Суийни “плава” из каналите на Венеция с подчертана елегантност и изискан стил. Откакто е в италианския град за провеждащото се в момента 80-то издание на филмовия фестивал, звездата от “Еуфория” смени редица красиви и знойни летни тоалета. Ето защо престоят ѝ се оказа едно малко модното турне, представящо най-актуалните тенденции – без грам признаци на забавяне.
И тъй като до края на фестивала остават само шест дни, Суийни реши, че няма време за спирачки и затова побърза да придаде свръхблясък на събитието. В един от дните актрисата се появи с красива романтично-розова рокля, на която обаче успя да придаде абсолютен секси акцент чрез дълбоко изрязаното деколте, от което се подаваше бляскав сутиен – твърде красив, за да не бъде видян.
Инкрустираното с кристали бельо “надничаше” изпод сърцевидното пищно деколте на Сидни Суийни твърде демонстративно, за да се счита за случайност.  И напротив – то е съвсем умишлен детайл, силно въздействаща част от визията ѝ.
Ансамбълът на Сидни бе допълнен с подходящи изрязани обувки и семпли бижута. Русата ѝ коса беше пусната гладко около раменете, а едва забележим грим допълваше цялостния ѝ блясък.
Вечерта преди това пък Суийни се появи на вечерен коктейл в чест на Armani Beauty. Този път тя се бе спряла на доста по-фатална визия, съставена от черна, тясна рокля, смело изрязана около бюста, допълнена с апликация от роза с кристали около врата. Косата ѝ беше прибрана в елегантна прическа, а визията завършена с дръзки червени устни и смела очна линия, пишат от In Style.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Предала ли се е пред болестта Селин Дион

За първи път Селин Дион разкри, че е диагностицирана със синдром на скованата личност, през декември 2022 г. с видео в Instagram. “За съжаление, спазмите засягат всеки аспект от ежедневието ми”, сподели тогава тя и обясни, че понякога те ѝ създават затруднения, когато ходи, и ѝ пречат да пее. Певицата […]

Subscribe US Now