Ще видим ли Кейт Мидълтън на Уимбълдън и тази година

Наскоро разбрахме, че Кейт Мидълтън няма ясна програма с кралски ангажименти поне до края на годината заради продължаващото лечение на откритото й преди няколко месеца онкологично заболяване. А от Бъкингамския дворец уточниха, че това дали ще се появи някъде или не зависи най-вече от здравословното й състояние и личното желание. И никой за нищо не я пришпорва.
По същият начин седи ситуацията и с тенис турнира Уимбълдън – спортно събитие, кое от принцесата на Уелс не пропускаше през последните години. Виждахме я на трибуните да се радва и да се ядосва, както и в компанията на много звезди приятели, на децата й, а преди време – и на Меган Маркъл.
Тази година състезанието в Лондон започва в понеделник, 1 юли, и ще продължи две седмици. А Кейт Мидълтън като патрон на All England Lawn Tennis and Croquet Club, има честта и задължението да връчва титлата на победителя.
Засега обаче организаторите нямат яснота дали на 14 юли ще я се появи отново на централния корт, но се “надяват” да успее. Въпреки това те изразяват готовност за “гъвкавост”, ако не е в състояние да поеме този ангажимент. Не се знае обаче в този случай кой би я заменил и най-вероятно това ще е ясно на сутринта преди финала, пише People.
Това не е чак такава изненада като се има предвид, че и при последната си публична поява на парада Trooping the colour присъствието й се пазеше в тайна до последния момент – или пък до последния момент не е било сигурно, че състоянието й ще й позволява да се появи пред всички в този празничен ден.
Със сигурност ако Кейт Мидълтън излезе на корта след финала на Уимбълдън с купата в ръка и поздрави победителя от тенис турнира, това ще бъде поредният обнадеждаващ знак, че лечението й върви добре и скоро ще може да я виждаме по-често на подобни събития. Но всички са готови да й дадат колкото време е необходимо, за да може да се възстанови напълно – все пак това е най-важното.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Петъчна доза сексапил

Свикнали сме да се оплакваме, че е адската жега която ни мъчи през последните седмици, но сега, с дъждовното време навън, някак ни залипсва да е топло. Понеже угодия няма, няма да се сърдим на времето, а просто ще си сложим розовите очила, които ни потапят в петъчната доза сексапил. […]

Subscribe US Now