Момичето, чийто задни части са толкова големи, че си купува две места в самолета

Грейси Бон е инфлуенсър от Панама, който стана изключително популярен през последните месеци, след като сподели видео на себе си в самолет. На него се вижда как тя се мъчи да се закопчае на седалката. Неудобството й е очевидно, докато се опитва да се намести в тясното пространство. Клипът се хареса на мнозина и се разпространи като горски пожар в социалните мрежи.
Въпреки че резервира билети за първа класа, Грейси се изправя пред същия проблем. Седалките все още са твърде малки за нейната закръглена фигура.
Това я накара да направи смело изявление. Тя призовава самолетите да имат по-големи седалки, катп твърди, че не е нейна отговорност да променя тялото си, за да се побере в седалките.
Откровеността на Грейси предизвика смесени реакции. Докато някои я аплодираха, че се застъпва за по-едри хора, други я критикуваха. Те предположиха, че пропорциите на тялото й са резултат от пластична хирургия. Грейси обаче заедма твърда позиция, контрирайки, че физиката й е естествена. Тя настоява, че авиоиндустрията трябва да се адаптира, за да приеме всички, независимо от техния размер.
Отговаряйки на негативните коментари за това, че се е подлагала на операция, за да направи дупето си по-голямо, Грейси споделя свои снимки преди и след. Тя уточнява, че преди е тежала 136 кг.
Когато е на 21 години, тя решава да възприеме по-здравословен начин на живот. Започва да тренира и да се грижи за себе си. Тя също така добавя, че е взела такова решение, тъй като теглото й започва да се отразява на здравето й и води до болки в коленете и проблеми с дишането.
Грейси успешно свали 45 кг. Тя признава, че за да се справи с излишната кожа, е избрала операция. Всъщност тя казва, че е имала “много” малки операции за премахване на отпуснатата кожа, но не е посягала по никакъв начин на задните си части. Грейси също насърчава позитивизма на тялото и вярва, че никой тип тяло не е по-добър. Всички трябва да се чувстваме комфортно в собствената си кожа, без да се поддаваме на стандартите за красота.
Много хора обаче продължават да имат различни въпроси. Някои недоумяват как е успяла да отслабне само в горната част на тялото си. Други пък се интересуват как лицето й се е променило напълно. Някои също се чудят дали тя редактира снимките си. Грейси за момента не е коментирала някои от питанките на хората, но не може да отрече, че трансформацията ѝ е забележителна, както отбелязва Insider. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ан Хатауей откровено за трезвеността си и новия си секси филм

Вчера, 29 април, светлините на прожекторите са били насочени изцяло към Ан Хатауей и то с една доста добра причина. А именно премиерата на новия филм с нейно участие – The Idea of You, която се е състояла в Ню Йорк. По време на представянето му 41-годишната актриса е коментирала […]

Subscribe US Now