Когато Дейвид притиска Виктория

Знаехме, че документалната поредица на Netflix за живота и кариерата на Дейвид Бекъм – Beckham, ще бъде интересна, но тя надмина очакванията ни. 
Вече разбрахме кои точно спомени футболистът би искал да изтрие, ако има тази възможност, а поредицата ни показа и как умело успява да се закача със съпругата си Виктория.
В социалните мрежи циркулира клип от част от самостоятелното интервю, което Виктроия Бекъм е дала пред камерите за Beckham. Вижда се как тя определя семейството си като трудолюбиви и част от работническата класа в страната.
В този момент се намесва Дейвид, надничайки зад една от вратите в помещението, и я призовава да бъде честна. Първоначално съпругата му отказва да отговори на въпроса с каква кола баща ѝ я е карал до училище.
В крайна сметка Виктория Бекъм казва, че през 80-те години на миналия век баща ѝ е имал Rolls-Royce. При чутия отговор Дейвид благодари на съпругата си и излезе от стаята, пише Insider. Разигралата се сценка пък се хареса на много хора в социалните мрежи.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Секси звезда от "София ден и нощ" каза "ДА" в Париж на... СНИМКИ

Калина Кузманова, която зрителите познават повече като Галя от “София Ден и Нощ”, изживя един от най-романтичните моменти в живота си и каза “ДА” на бащата на детето си точно до Айфеловата кула в Париж. “Да! Хиляди пъти във всеки живот! Обичам те! Благодаря! Благодаря ти, че си най-добрият баща […]

Subscribe US Now