Никол Станкулова вдигна тайна сватба и вече е….

Никол Станкулова вече официално е Никол Николаева Минева, след като прие фамилията на съпруга си Теодор Минев.

Предполага се, че сватбата им е била през юни, но така и не става ясно дали е била по-скромна и тайна или просто двамата само са подписали.
Преди това, медии спекулираха за това, че Никол е омъжена заради халката на пръста й, но тя нито потвърди, нито отрече информацията. Смяната на личната й карта обаче потвърждава съмненията на 100%.

Никол Станкулова и Теодор Минев са заедно от около 9 години. През 2018 година се роди дъщеря им Теа, която носи името на татко си. Второто им дете се роди на 24 октомври, но Никол обяви щастливата новина на следващия ден, пише “Уикенд”. 
Тя е от хората, които предпочитат да държат личния си живот далеч от светлините на прожекторите, тъй като вярва, че щастието обича тишината. За да избегне завист и недоразумения, не афишира връзката си с Теодор.
Младото семейство решило да узакони връзката си след раждането на двете им дъщери и от една година са щастливо законно семейство./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Анита съсипа Рачков с тези обиди след раздялата им

Анита Димитрова толкова бързо забрави за Димитър Рачков, с когото живя три години, че мнозина започнаха да се питат обичала ли го е изобщо?! Още повече сега, когато се разбра и какво наистина мисли за него и миналите им отношения. Както знаем, Анита не само може да бъде щерка на […]

Subscribe US Now