Актьорът от “Теория за големия взрив”, който направи смелата крачка да сключи брак

Надали има почитател на “Теория за Големия взрив”, който да не помни всеки от характерните персонажи от култовия комедиен сериал. Както и актьорите, успешно превъплътили се в тях.
Кевин Съсман не бе от централните образи, но героят му – на неудачния и вечно недоволен продавач в магазина за комикси Стюарт Блум – бе също толкова запомнящ се.
И макар сериалът да е вече зад гърба му (последните епизоди бяха заснети през 2019 г.), актьорската кариера на Кевин е във възход и той продължава да се снима в редица продукции и телевизионни сериали.
Но най-хубавите неща за Кевин в момента се случват в личния му живот. Преди дни, актьорът обяви, че е сключил брак с приятелката си Ади Хол. Новината разгласи самият той чрез публикация в Instagram, на която позира заедно с съпругата и баща си по време на сватбената церемония.
“Споменах ли, че се ожених този уикенд?”, написа шеговито 52-годишният Кевин.
Стотици близки и последователи побързаха да засипят новата двойка с добри пожелания. Към тях се включи и дългогодишният колега на Съсман от “Теория за големия взрив” Кунал Найяр, който изигра Радж Кутрапали.
Още през март, 2022 г. Кевин сподели, че връзката му с Ади става все по-сериозна, след като сподели снимка с годежен пръстен в социалните мрежи. А малко преди това двамата бяха видени заедно на премиерата на мини сериала The Dropout, в който актьорът си партнира с звезди като Аманда Сейфрид.
А наскоро Чък Лори, създателят на “Теория за големия взрив” съобщи, че работи по нов, втори спиноф на сериала. Решението явно е мотивирано от успеха на ситкома “Младият Шелдън”, който вече има шест заснети сезона, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво се случва с най-малката дъщеря на Лайнъл Ричи

София Ричи – най-малката дъщетя на Лайнъл Ричи се омъжи за Елиът Грейндж на Френската Ривиера. 24-годишният модел избра да носи рокля по поръчка на Chanel за звездната сватба, където баща й, Лайънъл Ричи, я заведе до олтара София сподели специален момент със сестра си Никол Ричи, точно преди да каже […]

Subscribe US Now