Белезите и красотата на майчинството

На кориците на списанията сме свикнали да виждаме все перфектно изглеждащи лица – известни личности в секси пози, с идеално оформени прически и безупречен грим.
За тази пролет обаче Sports Illustrated Swimsuit правят едни малко по-различни снимки. Всъщност списанието има богата история – за първи път излиза още през 1964 г. и оттогава включва снимки на модели, спортисти и знаменитости, които позират по бански костюми на различни места по света.
Тази година Sports Illustrated Swimsuit прави нещо малко по-различно. А именно – за първи път в 58-годишната си история снима модел с видим белег от цезарово сечение.
Моделът е Кели Хюз не работи с изданието за първи път. Но този го прави сред раждането на детето си чрез цезарово сечение.
Снимките са създадени като част от инициативата Pay With Change на Sports Illustrated Swimsuit, чиято цел е по автентичен начин да се покаже красотата на майчинството и жените, преминали през цезарово сечение, да се почувстват горди от начина, по който са родили децата си – без значение по какъв начин. Освен това се набляга и важността от открити и откровени разговори за възстановяването на жените и техните тела след раждане.
За партньорството си със Sports Illustrated Swimsuit моделът Кели Хюз споделя, че е “възможността на живота” ѝ. “Тази снимка е много повече от просто снимка за мен”, разкрива още тя. По думите ѝ в обществото ни днес се случва невероятна промяна – има приобщаване и приемане на несъвършенствата на хората.
“Да ми бъде предоставена тази възможност, да покажа белега си от цезарово сечение за първи път, означава за мен повече от всяка снимка, която съм правила”, казва за Glamour моделът Кели Хюз.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Музикантът, отказал 1 милион, за да пее в Катар

Вече можем да преброим на пръстите на едната ръка оставащите дни до откриването на Световното първенство в Катар. След всички милиарди, които бяха похарчени за изграждането на стадиони и инфраструктура, очакваме и самото откриване да бъде зрелищно. Докато гадаем какво точно са ни подготвили домакините на Мондиал 2022, разбираме, че Дуа Липа например […]