Рачков съсипа Халваджиян с тази СНИМКА: Ако ти напусна фирмата, виж какво ще правиш

Актьорът и тв водещ Димитър Рачков съсипа продуцента Магърдич Халваджиян със скандална снимка и думите, които е написал под нея. 

 „Маги, ако ти напусна фирмата… виж какво ще правиш след 2 месеца“, е написал Рачков под скандалния фотос, изтъквайки колко е важен той за продукциите на арменския продуцент. 
Рачков качи снимка на лице, което прилича на продуцента, но е видимо по-стар. Човекът от кадъра разнася хляб из селата и Рачков реши да се пошегува с шефа си. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Dimitar Rachkov Official (@dimitar_rachkov.official)

някои от феновете посрещнаха шегата с широка усмивка, но имаше и такива, които запознаха да се заяждат с Рачков, че ако не е бил Маги Халваджиян никой нямаше да чуе за Димитър Рачков. 
Не можем да отречем, че мъжът от снимката е като близнак на продуцента и шегата на Рачков този път е доста сполучлива. Остава загадка от къде се е сдобил със снимката и дали халваджиян ще прояви интерес да се запознае със своя двойник./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Излагация в ефир! Дъщерята на Вики Терзийска втрещи Петя Дикова с жестока обида ВИДЕО

Певицата  Виктория Терзийска гостува в студиото на “Тази неделя” заедно с двете си дъщери Маргарита и София, но по-добре да не ги беше водила в предаване на живо, тъй като зрителите не останаха впечатлени.  Всъщност не само зрителите, а и самата Петя Дикова и цялото ръководство на бТВ, след като […]

Subscribe US Now