В опасност ли е Бритни Спиърс

Животът на Бритни Спиърс със сигурност не е от най-леките. Тя успя да се отърве от обидното попечителство на баща си, което изтърпя в продължение на 13 години, през 2021 г. Година по-късно се омъжи и всички очакваха Бритни да е щастлива и да зарадва феновете с нова музика.
Това лято обаче стана ясно, че 41-годишната певица се разделя със съпруга си Сам Асгари. Очевидно Бритни отново не откри сродна душа и подкрепа, и отново е сама срещу света. От Instagram публикациите й пък можем да съдим и за разклатеното й психическо състояние.
На фона на всичко това тя публикува поредното си видео с танци, като този път в двете си ръце държи големи кухненски ножове. Самият танц не изглежда като най-безопасната физическа активност, а последователите й имат основание да се притесняват.
Още през май тази година светският сайт TMZ писа, че Бритни Спиърс е развива странна мания по ножовете и че трябва да бъдат държани далеч от нея. Според медията тя е откривала някаква сигурност в ножовете в периода, когато все още е била под “попечителството” на баща си Джейми Спиърс.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Година и половина след диагнозата - какво е състоянието на Брус Уилис

Година и половина измина откакто научихме, че Брус Уилис слага край на кариерата си заради заболяването афазия, с което бе дигностициран първоначално. По-рано през 2023 г. пък семейството на актьора съобщи, че вече има “по-специфична” диагноза за неговото състояние. В съвместно изявление в Instagram бившата му съпруга Деми Мур, както […]

Subscribe US Now