Снимката с “обезумелия” Том Ханкс, за която всички говорят

И знаменитостите са хора, и те имат емоции, и на тях им се случва да изпуснат парата на публично място. Но още по-лошо – “обезумял”, медиите нарекоха Том Ханкс, когато публикуваха негова противоречива снимка от появата му на филмовия фестивал в Кан. Истина ли е обаче, че актьорът е бил агресивен, или става въпрос за сензация?
Отговорът дава Рита Уилсън, съпругата на Том Ханкс, която е до него точно в момента, в който е направена снимката. По-рано тази седмица двамата присъстваха на прожекцията на новия филм с участието на актьора, Asteroid City в Кан, Франция. Те изглеждаха сякаш се наслаждават на събитието и са в добро настроение, но един конкретен кадър показва точно обратното.
Фотографи запечатват момента, в който Том Ханкс и Рита Уилсън видимо са раздразнени и повишили тон, докато разговарят със служител на фестивала. Доста медии разпространяват снимката с твърдението, че между тримата се е водила разгорещена дискусия.
В отговор на спекулациите Рита Уилсън качва на стори в Instagram профила си едно от заглавията, гласящо: “Обезумелият редник Райън!”, което е препратка към една от най-известните роли на Том Ханкс. В статията се казва, че двойката не се държи подобаващо към служителя.
Съпругата на актьора обаче е категорична, че това е медийна сензация и обяснява, че изглеждат сякаш крещят, не защото се разразява скандал, а просто защото не се чуват. “Хората крещят. Какво каза? Къде трябва да отидем?”, уточнява какво са си казали Рита Уилсън и добавя, че всъщност са си прекарали чудесно на събитието и призовава хората да отидат да гледат Asteroid City. А до премиерата на филма не остава много – предвидена е за 23 юни.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Емануела получи златна роза от нов обожател СНИМКИ

След като обяви, че се е разделила с Мартин Николов – Елвиса, фолк звездата Емануела има нов ухажор, който не спира да я изненадва с оригинални и много скъпи подаръци. На вниманието, което получава от господина, могат да й завидят всичките й колежките.  Обожателят на Емануела надмина себе си по […]

Subscribe US Now