Появи се скандално ВИДЕО 18+ с 15-годишната Габриела от “Ергенът”

Риалити героинята Габриела Бланко от “Ергенът” е в обяснителен режим от дни. Социалните мрежи прегряха, след като Габриела заяви в национален ефир, че няма конкуренция сред жените.

Не това обаче отприщи всенародната “любов”, а нейното поведение и обиди, насочени към някои от участничките в риалити предаването.
Трите горгони, както бяха назовани от потребители Габи, Ели и Теди, се събраха бързичко, но едната отпадна от играта. Евгени Генчев, за разлика от Милото Стоянов, действа тихо, но решително, отстранявайки агресорите в шоуто.
Ужас! Ето как е изглеждала Габи от “Ергенът” преди корекциите СНИМКИ
 

Габи обаче продължава да е №1 тема в нета, но не с добро. В социалните мрежи се появи снимка, за която се твърди, че били на Бланко. Кадърът е от сайт, в който момичета предлата сексуални услуги срещу заплащане, пише vbox7.com. 
На фотото се вижда момиче в еротично облекло, но без да се вижда цялото лице. Габи категорично отрече това да е тя. Междувременно ние разполагаме ексклузивно с видео (горе) с момиче, за което също се твърди, че е именно Бланко. 
На кадрите се вижда момиче по тениска и бельо в спалня, а останалото съдържание може да видите и сами. Във видеото се чува глас на друго момиче, което снима своята приятелка. “Покажи си корема”, казва гласът зад камерата. /show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Нещо ужасно сполетя Ути Бъчваров в Нова Зеленадия, едва не загуби живота си

Напоследък пътуванията на Ути Бъчваров извън пределите на България са белязани с проблеми. Наскоро от Австралия се оплака, че хотелската му стая е била разбита и е бил ограбен.  Сега известният готвач замина на почивка в Нова Зеландия и едва не загуби живота си от това, което го сполетя там. […]

Subscribe US Now