Мирела от “Игри на волята” се разплака, ето какво се случва в живота й ВИДЕО

Мирела от “Игри на волята” стресна последователите си в социалните мрежи, след като пусна клипче, на което е видимо емоционална и не спира да плаче. 

Звездата от последния сезон на риалити формата се опита да обясни на какво се дължат солените капки, които се стичат като водопад от очите й. 
Красивата танцьорка сподели голяма новина, а именно, че се е сдобила с първата си кола. Риалити звездата през сълзи (от щастие и вълнение) разказа на стори, че е сбъднала една своя мечта. Колата е Citroen C4, а най-якото е, че Мирела е спестила парите, за да си я купи сама, а не с чужда помощ.
 

Това е добър пример, че с работа, упоритост и постоянство нещата винаги се случват. Риалити звездата преподава танци, но се занимава активно с моделство, а инфлуенсърската ѝ кариера изглежда също дава резултати, ако съдим от броя на последователите и харесванията, които трупа ежедневно в Инстаграм.
Наскоро мацката отвори вратите на квартирата, в която живее с още две момичета. Мирела живее в много готин мезонет в София, който е превърнала с приятелките си в истинско женско царство, в което всеки ден се отбиват близки на момичетата./show.blitz.bg 

Източник: blitz.bg
Next Post

Бременна инфлуенсърка се претрепа, приета е по спешност в болница СНИМКА

Един от рисковете на иначе красивата зима е фактът, че навън става доста хлъзгаво. Вероятно именно това е довело до едно доста неприятно падане, за което сподели най-секси зъболекарката на България – инфлуенсърката Теди Тодорова. Първоначално тя стресна всички ни, признавайки, че е в болница и няколко дни няма да […]