Гръцките приключения на сексапилната Изабел Гулар

Добре известен факт е, че през лятото много хора стягат куфарите и отпрашват към съседна Гърция. И това не важи само за нас, но и за редица известни личности.
Сред тях е Изабел Гулар, която през последните години не пропуска лято, в което да не отдели няколко дни, за да отскочи до южната ни съседка.
Съвсем скоро обърнахме внимание на гръцките приключения на бразилския модел, но това не означава, че те са приключили. Поне не и в профила на Гулар в Instagram.
Там тя сподели няколко поста, които ни стават ясни две неща. Първото е, че Изабел Гулар е страшно секси, но това го знаем.
Второ е, че моделът не ограничава престоя си само до остров Миконос, където неизменно отсяда. От един от постовете на Изабел Гулар разбираме, че е отскочила и до остров Антрипрасос.
Но най-добре се чувства на Миконос, където понякога смята за ненужно да носи горнище. Но с тези температури напълно я разбираме.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Слави Трифонов признал пред много близък човек, че умира, помолил го да...

Актьорът Камен Воденичаров спасил в труден момент Слави Трифонов, когато получил паникатака. Затова сподели самият той, признавайки за приятелството си с гологлавия шоумен. Случката се разиграва преди време на път към Бургас, където двамата имат участие. Пътуват безпроблемно с „БМВ“-то на Камен, когато Слави получава внезапно силно сърцебиене и обявява, […]

Subscribe US Now