Защо Адел куца на сцената

Добре знаем, че Адел не е от звездите, които крият проблемите, съпътстващи живота им. Неотдавна разкри за болките в гърба, които изпитва периодично, причинени от заболяването ишиас и съпътстващи я още от тинейджърските години.
И явно в последните дни отново се сблъсква със своя стар проблем, при това по време на концертите си като изпълнител-резидент в Лас Вегас, които започнаха през ноември миналата година и ще продължат до март на настоящата.
Адел разкри, че трудно се движи на сцената, дори понакуцва, но въпреки това не се отказва от поетите ангажименти. “Тези дни трябва да се клатушкам, тъй като имам наистина лош ишиас”, споделя 34-годишната носителка на Грами. Ишиасът е болезнено състояние в долната част на гърба и крайниците, което се причинява от възпаление, прищипване или компресия на седалищния нерв.
“Повече от половината ми живот е свързан с тази болка. Отприщва се обикновено при стрес или от неправилна поза”, обяснява още Адел. “Всичко започна, когато бях на 15 г. от… кихане. Бях в леглото и просто кихнах твърде силно. В последствие бременността и раждането допълнително усложниха проблема.”
Въпреки болката си, Адел се справя отлично – настоящите ѝ концерти преминават повече от успешно. А освен това има ново хоби: туризъм. “Познайте какво започнах да правя!”, сподели тя пред публиката си по време на едно от представянията ѝ през декември. “Започнах да се разхождам. И много ми харесва. Слагам си слушалките и се захващам. Да, задъхвам се, но е приятно”, пише Daily Mail.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Първа СНИМКА на Карамански с децата на гаджето му, в мрежата ги попиляха!

Антоанет Пепе и Иво Крамански вече не крият любовта си, за която стана ясно още преди месеци. Дългогодишното им приятелство прераснало в любов, а днес изглежда, че двамата са готови и за нещо още по-сериозно. Навръх Коледа влогърката, която преди това не сполучи в любовта и се раздели с бащите на децата си, и […]