Защо (засега) няма да видим Джефри Стар в OnlyFans

Джефри Стар е не само сред най-популярните ютюбъри, но и сред най-богатите. Той също така се слави и с това, че казва точно това, което мисли. И нерядко се забърква в скандали.
През миналата година например се говореше, че има връзка с Кание Уест, докато рапъра бе още женен за Ким Кардашиян. Тогава в специално видео Стар опроверга тези слухове.
Сега обаче от гостуването му в подкаста на Логан Пол – Impaulsive, разбираме още пикантни подробности около него. В стечение на разговора Джефри Стар казва, че все още не му е време да пусне свое порно клипче в интернет.
Макар и да твърди, че в телефона си има видеа, на които се вижда как прави орален секс с известни рапъри, никога не изпраща изцяло свои голи снимки на никого. Просто защото има прекалено много за губене, а и не вярва на никого.
Повод за тези разкрития са твърденията на Стар, че от OnlyFans са му предлагали седемцифрена сума, за да се присъедини към платформата и да създава съдържание за тях. Ютюбърът не иска да разкрие каква точно сума му е предлагана, но след намеса на Логан Пол става ясно, че най-вероятно става дума за над 5 милиона долара.
Тогава Джефри Стар казва, че може да напълни акаунта си в OnlyFans с готови снимки и видеа, които пази за лично ползване, но в момента не е на този етап от живота си. Казва, че повечето хора, които публикуват там, го правят заради парите, а за него те не са движеща сила, защото ги има.
Признава, че може би трябва да се чувства отегчен и да му е скучно, за да се присъедини към сайта за възрастни. Но пък го гризе мисълта, че по този начин не може да покаже на много жени как се прави орална любов. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Калните забавления на Никол

Напоследък Никол Шерцингер може и да не ни изненадва и радва с нова музика, но пък се старае редовно да ни прави част от екзотичните си почивки. А те, освен екзотични, са и много секси, но това не е някаква изненада. За последно преди месец ни събра очите с един шпагат […]