Рекордът, който никой актьор досега не е постигал

Свикнали сме рекордите да се поставят по-често от филми, а не толкова от актьори. Защото докато всеки филм си брои монетите, за да се надпреварва за най-големи приходи, актьорите обикновено повече се надяват на някой друг Оскар или Златен глобус.
Казваме това във връзка със сезон на наградите, в който се намираме в момента, а и с това, че само преди дни “Аватар: Природата на водата” стана един от шестте филма с над два милиарда долара приходи в бокс офиса.
Тази новина накара мнозина да заговорят за Зоуи Салдана – актрисата, която участва и в “Аватар”, и в “Аватар: Природата на водата”, и в “Отмъстителите: Краят”, и в “Отмъстителите: Война без край”. Какво свързва тези четири филма ли?
Всички те имат приходи от над два милиарда долара. Това е добре за тях, факт, но е добре и за Зоуи Салдана. Защото с участието си точно в тези четири филма тя поставя рекорд и става първата актриса, участвала в четири отделни филма с приходи от над два милиарда долара.
Другите два филма, които също са спечелили два милиарда в бокс офиса, но пък в тях Зоуи Салдана не играе, са “Титаник” и “Междузвездни войни: Силата се пробужда”, припомнят от Glamour.
Актрисата вече е говорила за участието си във високобюджетните филми. Пред Deadline тя споделя, че се чувства благодарна и се възприема като “най-голямата щастливка” за възможността да е част от филми с големи режисьори и впечатляващ актьорски състав. Освен това Зоуи Салдана си признава, че се е възползвала от всички предимства от това и си е спечелила приятели, както и хора, на които много разчита.
Предполагаме, че е въпрос само на време актрисата да стане първата с цели пет касови филма с приходи над два милиарда.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кралица Летисия и един дипломатически гаф

В последните месеци критиките към Летисия стават все повече. Докато доста хора са се вторачили в безупречния й гардероб, с който обаче тя не се притеснява да експериментира, други коментират публичните й изяви, скритите и явни вражди с други публични личности. Испанската кралица за пореден път привлече вниманието към себе […]

Subscribe US Now