Ето го порасналия син на Мария Игнатова и Петко Димитров СНИМКИ

Виктор Димитров е още тийнейджър, но още отсега е ясно, че се вписва доста добре в своето артистично и щуро семейство. Майка му е Мария Игнатова, баща му Петко Димитров, но дълго време имаше шанса да общува с Димитър Рачков.

Днес пък има възможност да попие от филосфските размишления на Ивайло Цветков – Нойзи, с когото най-вероятно имат приказка и за футбол.
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от [email protected] (@petko.dimitrov.new)

Ученикът не е много активен в социалните мрежи, профилът му в Инстаграм e заключен, но и няма нито една публикувана снимка. Петко Димитров обаче често споделя общи фотоси с Виктор, а това означава едно – отношенията им са повече от супер. Често в някои семейства на разделени, децата страдат и не получават нужното внимание от родителите, но не такава е ситуацията в живота на Виктор, пише “Марица”. 
“Детето ме учи на мъдрост и търпение”, призна наскоро телевизионната водеща, която преди много години приключи връзката си с баща му. Настоящата половинка на Петко, Яна Димитрова, се грижи като родна майка за 1З-годишния тийнейджър наред с двамата си синове от Димитров.
Виктор въобще не се интересувал от работата на майка си и не се възползва от нейната слава. Не обича да гледа телевизия, но е много философски настроен, а това означава едно – с Нойзи определено имат за какво да си говорят. “Виктор е много философски настроен, добре общува и познава хората. Отказва да бъде в матрицата. Може би аз съм му го предала по някакъв начин”, каза Игнатова наскоро в свое интервю./show.blitz.bg
 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от (@maria_ignatova28)

Източник: blitz.bg
Next Post

Драма! Трети смъртен случай в семейството на Веси Бонева за последните два месеца СНИМКИ

Последните два месеца са кошмарни за певицата Весела Бонева. В рамките на два месеца губи трети член на семейството си, а мъката е непреодолима.  През ноември се самоуби майката на Веси Бонева, по-късно тя загуби и домашния си любимец – куче, а сега съобщи за нова тежка трагедия и издъхването […]

Subscribe US Now