Драма! Трети смъртен случай в семейството на Веси Бонева за последните два месеца СНИМКИ

Последните два месеца са кошмарни за певицата Весела Бонева. В рамките на два месеца губи трети член на семейството си, а мъката е непреодолима. 

През ноември се самоуби майката на Веси Бонева, по-късно тя загуби и домашния си любимец – куче, а сега съобщи за нова тежка трагедия и издъхването на друг човек от фамилията й. 
От този свят си е отишла бабата на певицата, която прекарала последните си години в старчески дом в Хисар. 
“Тази вечер пътувах да си я видя в Хисар, там беше в най-топлия и най-уютния старчески дом, нейния втори дом обгрижена и заобиколена от истински приятелки Частен дом за стари хора “Резиденция дядо Ради”.
 

В себе си вече знаех , че всяка наша среща може да е последна за това се молех да ме изчака, за да целуна ръцете и! Тази вечер се качих по стълбичките и влязох в стаичката и, беше току що поела последния си дъх! Беше още топличка, милата ми Баба! Велика беше тя!
Отиде на небето на спокойствие в съня! Колко много научих от теб, Бабо! От сърце ти БЛАГОДАРЯ”, пише опечалената певица в профила си във Фейсбук./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Нелина се показа по бански от Тайланд! Гледката не е за изпускане СНИМКИ

Със сигурност младото поколение във фолка може само да завижда на колежката си Нелина, която показа тяло за чудо и приказ на поредната си екзотична ваканция в Тайланд.  Изпълнителката на един от най-големите хитове в попфолка, а именно “Бял мерцедес”, срази последователите си с поредица от фотоси по бански и показа […]