Даниел Дей-Люис е неузнаваем на червения килим

Откакто обяви, че приключва с актьорската професия, преди близо шест години, Даниъл Дей-Люис рядко се появява на публични места. И ако бъде видян някъде, то е по време на някоя случайна разходка из улиците на Ню Йорк, където в момента живее заедно със семейството си.
На една от последните снимки, на които 66-годишният актьор бе заснет от папараци, впечатление направи доста небрежния му, запуснат външен вид, с който беше почти неузнаваем. За това особено допринасяше дългата, посивяла коса и небрежното спортно облекло.
Тази седмица обаче Даниел направи неочаквана поява на червения килим. Поводът бе новият филм на съпругата му Ребека Милър (дъщеря на драматурга Артър Милър) – She Came To Me, в който участва и Ан Хатауей.
И от споделените кадри от събитието няма как да не ни направи впечатление новата визия на Даниел. Той е махнал дългите кичури за сметка на почти обръсната до голо глава (която доста повече му подхожда), а развлечените дрехи е заменил с стилно, макар и кежуал, облекло.
Даниъл Дей-Люис сключва брак с Ребека през 1996 г. Имат две деца – Ронан (25 г.) и Кашел Блейк (21 г.). Актьорът е баща и на един по-голям син – Габриел-Кейн (28 г.) от връзката си с френската актриса Изабел Аджани.
Даниъл, който е носител на цели три награди Оскар, винаги държи личния си живот далеч от светлините на прожекторите. Дори още преди да се пенсионира от актьорството – нещо, което направи по съвсем неангажиращ начин. През 2017 г. просто се появи изявление на негови представители, което гласеше: “Даниъл Дей-Люис вече няма да работи като актьор. Той е безкрайно благодарен на всички свои сътрудници и зрители през многото години.”
Блестящата кариера на Даниъл Дей-Люис продължава четири десетилетия и в нея той изиграва роли от всички сфери на живота – от президент на САЩ, до лидер на банди, както пресъздава и невероятната истинска история на ирландския художник Кристи Браун, който се ражда с детска церебрална парализа и работи, използвайки само левия си крак, припомня Metro.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Свързано ли нидерландското кралско семейство с Хитлер

Тази седмица не се оказа много приятна за краля на Нидерландия. Защото през нея беше потвърдено, че дядото на Вилем-Александър принц Бернард е бил член на NSDAP, по-позната като партията на Хитлер. Бернард, който е немец и се жени са нидерландската принцеса Юлиана през 1937 г., многократно е отричал през […]