Има ли отново мъж до себе си Рейчъл Билсън

Рейчъл Билсън преживя много в любовта. Актрисата от “Ориндж Каунти” се раздели с бившия си съпруг Хейдън Кристенсен след повече от десет години брак, след което започна романс със своя колега Бил Хадер. Само седем месеца по-късно двамата приключват връзката си, а Рейчъл остава сама със седемгодишната си дъщеря от Кристенсен. Нещата обаче се променят.
Две години след Хадер, Рейчъл Билсън има нова връзка, потвърждението за което идва от самата нея.
И въпреки че не казва нищо за новия си партньор, тя подмята, че се наслаждава на кафето, което той ѝ носи, пише Bang Showbiz.
До момента 41-годишната актриса е свързвана романтично предимно със свои колеги. Самата тя признава, че една от причините да излиза с актьори е, че лесно може да създаде силна връзка с тях, след като прекарват толкова време заедно на снимачната площадка.
“Вие сте около тях всеки ден, срещате различни хора и понякога наистина се получава химия”, коментира тя в подкаста Call Her Daddy.
По-рано тази година се появиха слухове, че Рейчъл Билсън има връзка с актьора Зак Ла Рок, но тя така и не потвърди отношения с него.
Що се отнася до връзката ѝ с Бил Хадер, двамата се разделят през юли 2020 г., след дебюта им на червения килим като двойка на Златните глобуси през януари същата година.
Преди това бившата “Ориндж Каунти” звезда излиза с колегата си Адам Броуди, докато и зад камерите са в плен на любовта в ролите на Самър и Сет в хитовия тийнейджърски сериал.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Хайди Клум звъни на дъщеря си през два часа

Наскоро 18-годишната дъщеря на Хайди Клум се премести в Ню Йорк, за да започне колеж. И колкото и Хайди се гордее с нея, тя ѝ липсва много. А разстоянието, което Голямата ябълка остава между двете, е нещо, с което трябва да свикнат и двете. Явно това е трудна задача, защото […]

Subscribe US Now