Диана Димитрова побесня: Ще ми падне пердето и… СНИМКА

Диана Димитрова има пълното право да излее гнева си в социалните мрежи и то така, както прави и всичко останало – със замах и много мощно. Красивата актриса обясни всичко за наркотиците и предупреди, че скоро може да й “падне пердето”.

Афектът на изкусителната брюнетка този път е породен от различните писания в последно време за нея из разни медии. Разбира се, както може да се досетите, става дума за сериозни обвинения, свързани с наркотици.
Светещи играчки подлудиха котарака на Диана Димиторва СНИМКИ

“Пишете, че съм наркоманка, въпреки че не съм пробвала нищо друго, освен трева в 8 клас. Аз не зная какво са наркотиците. И не искам да зная, щото ще ми падне пердето”, изстреля на един дъх актрисата, а поста й в социалните мрежи предизвика бурни реакции.
Диана Димитрова полудя от радост! Става Ирина от “Тютюн” СНИМКИ
Диана Димитрова, която се изявява не само като актьор, но и като писател, а също и като художник, няма никакво намерение да оставя слуховете за себе си просто така да си гравитират в публичното пространство. И да, вероятно точно тази нейна директност я откроява от мнозина./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Изненадващото партньорство между Майк Тайсън и Евандър Холифийлд

На колкото и години да стане Майк Тайсън ще бъде все така непредвидим. Съвсем спокойно може да реши отново да излезе на ринга и вече дори няма да се изненадаме. Но точно когато си мислим, че един от най-добрите боксьори в историята няма с какво толкова да ни изненада, той […]