На почивка със свекърите – синът на Джон Бон Джови и Мили Боби Браун в Сардиния

Когато през май тази година стана ясно, че 20-годишната Мили Боби Браун и 22-годишният Джейк Бонджиови са се оженили, доста хора бяха изненадани. Не и родителите на Джейк, които приветстваха в семейството младата си снаха.
Сега актрисата от Stranger Things и съпругът й са на меден месец в Сардиния. Двамата обаче не са сами, както се полага за младоженци, а в компанията на свекърите й.
Джон Бон Джови и съпругата му Доротея Хърли – родителите на Джейк, също бяха забелязани на италианския остров. Четиримата прекараха деня край басейна, като рокаджията демонстрираше добра форма и усмивки, докато Доротея прекара времето си под чадъра.
Младото семейство пък изглежда се наслаждаваха на всеки миг заедно, като и Мили Боби, и Джейк бяха избрали да са облечени изцяло в бяло за времето край басейна.
След новината за скромната им сватба през май в Хемптънс, двамата на няколко пъти споделяха общи снимки от кратка ваканция в Орландо преди да отпътуват за Европа. Очаква се до края на годината Мили Боби Браун и Джейк Бонджиови да направят втора сватба в САЩ, този път по-пищна и с много гости, пишат Daily Mail.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Изпращала ли е Бианка Ченсори порно на служителите на Кание Уест

Съпругата на Кание Уест Бианка Ченсори е обвинена в разпространение на порно сред персонала на Yeezy, включително на непълнолетни. Твърди се, че 29-годишната Ченсори е изпратила на един от служителите линк към “хардкор” сексуално съдържание, след като Уест обяви стартирането на своя бизнес с филми за възрастни Yeezy Porn в края на април. […]

Subscribe US Now