Емилия попиля младите си колежки и категорично заяви, че силиконът…

Емилия безспорно е сред най-харесваните певици от лекия жанр, а зад успеха й се крие много дългогодишен труд. Тя е една от малкото певици, които имат завършено музикално образование. 

И заради това си позволи да порицае младите си колежки, които избират по-лесния път към това да станат популярни. Никой не очакваше че изпълнителката на хита “Алкохол” може да бъде толкова крайна в думите си за по-младите колежки от бранша. 

Според нея новото поколение певци и известни хора избират “по-лесния път” да станат популярни. “Те не искат да се трудят, а то не става така. Не е въпрос само да си сложиш силикон и да направиш 2-3 хубави клипа”, обобщава тя.
Тя е завършила музикалното училище в Широка лъка и е категорична, че “нарочно е построено в малко родопско селце, за да може учениците там да се концентрират върху това, което правят, да не се разсейват”, заявява чалга фурията в ефира на БТВ./show.blitz.bg 
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Никол Кидман - блестяща и влюбена и на Оскарите

Освен признания за талант и актьорско майсторство, церемонията по раздаването на наградите Оскар често и е трибуна за демонстриране на блясък, пищни тоалети и дори и близки лични взаимоотношения. Именно последното показа отдавна утвърдената холивудска звезда Никол Кидман на тазгодишните награди. Самата тя носителка на Оскар от 2002 г. – […]

Subscribe US Now