Какво се случва с Белослава, след като беше хваната за шофира пияна

Много хора бяха шокирани, когато на 11 юли Белослава беше задържана за шофиране в нетрезво състояние. Популярната певица се е прибирала в 3:30 ч. сутринта от празнуване на собствения си рожден ден, когато полицейският дрегер е показал, че кара с 1.25 промила алкохол в кръвта.
Макар да прекара нощта в ареста и да се покая публично с публикация в профила си в Instagram, която обаче вече е изтрита, Белослава няма как да не понесе наказателна отговорност.
Днес, 17 август, стана ясно, че прокуратурата е повдигнала обвинение срещу изпълнителката на “Слушай ме”. Обвинението е за шофиране в нетрезво състояние. По него Белослава е застрашена от лишаване от свобода от една до три години, както и глоба от 200 лв. до 1000 лв., уточняват от Дневник.
Очаква се шофьорската й книжка също да бъде отнета. На Белослава обаче не е наложена мярка за неотклонение, защото няма други провинения или криминални прояви. Остава да видим какво ще е решението на съда.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Любим водещ потъна в скръб, загуби любим човек

Водещият Павел Владимиров сподели с приятелите си в социалната мрежа каква семейна трагедия го е сполетяла. Със сълзи на очи написа шокиращи неща, които могат да разстроят и най-големият му душманин.  С дълбока тъка той съобщи, че е загубил своя баща, който му  бил голяма упора през целия му живот. […]

Subscribe US Now