Супергероят, който Джо Джонас е можело да изиграе

Том Холанд със сигурност трябва да благодари на ролята си на Спайдърмен за летящия старт на кариерата си. Но след “Спайдърмен: Няма път към дома” не е ясно какво ще бъде бъдещето на героя и актьора в киновселената на Marvel.
Има слухове, че Холанд ще подпише нов договор с Marvel, но нищо не е официално обявено все още и можем само да се чудим какво точно ще се случи. Но на фона на тази неяснота идва едно интервю на Джо Джонас, което малко ни озадачи.
Освен към музиката, Джонас има афинитет и към киното, като зад гърба си има няколко филма, в които се е снимал. Пред Variety казва, че все още има роли, за които се е явявал на кастинг и много е искал да получи, но в крайна сметка не е.
С изненада научаваме, че една от тях е тази на Спайдърмен. Оказва се, че Джо Джонас е бил сред основните кандидати за ролята на Питър Паркър в двата режисирани филма от Марк Уеб за “Невероятният Спайдърмен”. Първият се завъртя по кината през 2012 г., а вторият през 2014 г.
Джонас казва, че макар много да е искал да бъде Спайдърмен, смята, че Андрю Гарфийлд, който в крайна сметка я получи, се е справил страхотно. В интервюто изпълнителят не отхвърля идеята в бъдеще да го видим на екран заедно със съпругата му Софи Търнър. Но за да се случи това, трябва да се появи правилният проект и сценарии.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мира глези бебето с количка за 4 бона СНИМКА

Преди два месеца фолк певицата Мира изпита какво е да бъдеш родител. Тя стана майка на момче, което е дълго чакано и направено с любов.  Личи си, че хитовата изпълнителка не жали средства за новороденото. Мира вози сина си с количка за 4000 лв.  Моделът е на Cyber, e-Prime Има електрически […]