Нови неприятности за Кание Уест

Откакто се раздели с Ким Кардашиян, Кание Уест не може да стои кой знае колко дълго извън полезрението на медиите. Той просто обожава да се замесва в скандали.
Последно си навлече гнева на Джиджи Хадид заради коментари към модна редакторка. И Уест не разочарова, тези които очакват отново да се забърква в неприятности.
От People разбираме, че рапърът е бил поканен като гост в предаването “Разговори в бръснарницата”, което е продуцирано от Леброн Джеймс и Маверик Картър. Епизодът е бил записан, но от официално изявление на Картър става ясно, че той няма да бъде излъчен.
Продуцентът пояснява, че още преди няколко седмици е било уговорено гостуването на Кание Уест в епизода, но е било взето решението той да не вижда бял свят. Причината е, че в него рапърът вместо да коментира всичко случващо се около него в последно време е използвал случая, за да разпространява опасни според продуцентите стереотипи и да насажда омраза.

Мaверик Картър допълва, че “Разговори в бръснарницата” приема всички мнения и гледни точки и им дава трибуна за изява, но никога не е и няма да толерира реч на омразата. Леброн Джеймс, който взима участие в част от разговорите, не е бил по време на този с Уест.
От People припомнят, че само преди седмица Кание Уест отново се забърка в скандал, като сподели в профила си в Instagram екранни снимки от чатове с Шон Комбс, познат като Diddy. От тях се вижда, че Уест твърди, че колегата му е управляван от евреи.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Иво Танев поряза жестоко хейтърите на дъщеря си в "Звездите в нас" СНИМКИ

Дъщерята на Иво Танев – Албена влезе в отбор Лейди Гага в “Звездите в нас”, но появата й в шоуто на Нова тв предизвика бурни реакции в социалните мрежи, където не липсваха коментари, че пак на дневен ред е шуробаджанащината. След снощното участие на Албена обаче, нейният баща не издържа и […]