Новият годеник на бившата на Илон Мъск

Личният живот на Илон Мъск е доста динамичен и човек трудно може да проследи и запомни връзките и браковете на милиардера.
Бившите на Мъск обаче също не си губят времето и търсят начини да продължат живота си. Талула Райли е точният пример.
От профилите на актрисата в социалните мрежи разбираме, че тя се е сгодила за колегата си Томас Броуди-Сангстър. И двамата споделиха радостната новина в профилите си в социалните мрежи, като написаха, че са много щастливи.
33-годишният Томас Броуди-Сангстър е известен с ролите си в Queen’s Gambit, “Лабиринтът: Невъзможно бягство” и Game of Thrones. Докато 37-годишната Талула Райли сме гледали в Pride & Prejudice, “Генезис” и “Западен свят”, припомнят от People.
Двамата се запознават на снимачната площадка на Pistol, като първите твърдения, че са двойка се появиха през лятото на 2021 г., но като цяло не обичат да говорят за връзката си.
Талула Райли преди това бе омежена за Илон Мъск на два пъти. Първият им брак продължи от 2010 г. до 2012 г., а вторият от 2013 г. до 2016 г. Милиардерът пък реши да поздрави бившата си съпруга за годежа. В Twitter той написа “Поздравления” и емотикон на сърце.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Радина Кърджилова без горнище

По това време на годината социалните мрежи изобилсват от летни снимки, които ни показват как прекарват ваканциите си чуждите и родни знаменитости.  В общи линии, накъдето и да се обърнем, ще се натъкнем на секси снимка по бански на плажа или около басейна на някоя звезда.  Последната такава, която привлече […]

Subscribe US Now