Кое е вдъхновило Кортни Кардашия за дизайна на сватбената ѝ рокля

Преди близо година Кортни Кардашиян официално скрепи любовта си със своята половинка Травис Баркър. Двамата влюбени сключиха брак първоначално в Калифорния, а по-късно потвърдиха връзката си с втора пищна церемония в Портофино, Италия.
Празненството наистина бе забележително – с много гости, много шум и красиви декори. А сред най-впечатляващите неща несъмнено бе красивата рокля на Кортни.
С днешна дата 43-годишната риалити звезда се връща към отминалото събитие само с положителни чувства. И с малка доза носталгия. В своя публикация в Instagram наското тя разкри какво я е мотивирало да облече в деня на сватбата си късата бяла рокля, дело на Dolce & Gabbana. Вдъхновението е дошло от видеоклипа на Guns N’ Roses към песента”November Rain” и по-точно от момента, в който Стефани Сиймур да върви към олтара в подобна дреха.
“Точно преди година за първи път се срещнах с дизайнерите от с Dolce & Gabbana, за да започнем да проектираме моята сватбена рокля. Идеята за нея бе изцяло моя и ми хрумна, докато с Травис една вечер гледахме видеоклипа към красивата песен на Guns N” Roses. И макар тогава още да не бяхме дори сгодени, единодушно решихме, че подобна трябва да бъде и нашата сватба”, пише Кортни и допълва: “Героинята във видеото носеше къса рокля и веднага си помислих, че, да, имам нужда от къса рокля.”
За вдъхновение на Кортни са послужили и някои от модните кампании на актрисата Моника Белучи от 90-те години, продиктувани от желанието ѝ да добави и малко италианско влияние. “Решението сватбата да бъде в Портофино повлия на вибрациите и усещането за роклята. Исках да имам усещането, че сякаш сме избягали в Италия, само за да се оженим”, допълва също звездата, цитирана от Bang Premier.
Кортни признава и че много ѝ е допаднала идеята да има изображение върху сватбения си воал подобно на една от татуировките на Травис. “От Dolce & Gabbana предложиха да поставим картината на Дева Мария, изрисувана на главата на Травис, върху ръчно изработения дантелен воал. Както и думите, придружаващи татуировката – семейство, лоялност, уважение. Направо ме побиха тръпки и просто почувствах колко специално е това”, споделя още тя.
И подчертава как всичко се е превърнало от мечта в реалност и затова е много признателна на всички, които са помогнали за това.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Фолкпевица напира да става снаха на Албена Михова, тя не иска ВИДЕО

Актрисата Албена Михова бе скандализирана от разкритието на Красимирн Красимиров, което той направи пред нея в подкста “Не съм такъв човек”. Едва сега тя научи, че фолкпевица е имала мераци да й става снаха и без малко да получи инфаркт, докато научаваше подробностите.  Забавната актриса въобще не подозира, че представителка […]

Subscribe US Now